Ana menüyü aç
Alexandra Stewart (2014)

Alexandra Stewart (d. 10 Haziran 1939; Montreal, Québec) , Kanadalı aktris.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1960: Les Distractions
  • 1960: Exodus
  • 1962: Bekenntnisse eines möblierten Herrn
  • 1963: Die endlose Nacht
  • 1963: Le feu follet
  • 1963: Das große Liebesspiel
  • 1964: …e la donna creò l'uomo
  • 1965: Marcia nuziale
  • 1965: Sie nannten ihn Gringo
  • 1965: Mickey One
  • 1968: La mariée était en noir
  • 1968: Besessen - Das Loch in der Wand
  • 1970: Ohrfeigen
  • 1971: Zeppelin
  • 1973: C.A.T.S.
  • 1973: La nuit américaine
  • 1974: The Marseille Contract
  • 1975: Black Moon
  • 1977: Julie pot de colle
  • 1977: Goodbye Emmanuelle
  • 1981: Les uns et les autres
  • 1981: Madame Claude 2
  • 1984: Mistral's Daughter
  • 1984: Le Bon Plaisir
  • 1984: Le Sang des autres
  • 1986: Under the Cherry Moon
  • 1988: Frantic
  • 1988: Der Passagier – Welcome to Germany
  • 1996: Seven Servants
  • 2000: Sous le sable
  • 2009: À deux c’est plus facile
  • 2011: La cara oculta

TiyayroDüzenle

  • Das große Personenlexikon des Films (2001)

Dış bağlantılarDüzenle