Adetomiwa Edun

Adetomiwa "Tomiwa" Edun Nijerya ve Gana kökenli İngiliz oyuncu. Futbol oyunu FIFA 17'de yer alan Yolculuk modunda canlandırdığı futbolcu Alex Hunter karakteri ile tanınmaktadır.[1]

Adetomiwa Edun
Doğum Adetomiwa Edun
1984 (37-38 yaşında)
Lagos, Nijerya
Meslek Aktör
Etkin yıllar 2000-
Boy 1,78 m (5 ft 10 in)

FilmografiDüzenle

Yıl Başlık Rol Notlar
2009 The Fixer Young Guy
2010 Law & Order: UK Lloyd Benson Bölüm: Shaken
2010–2012 Merlin Sir Elyan Tekrarlanan karakter
2011–2012 The Hour Sey 5 bölüm
2015 Bates Motel Marcus Young 4 bölüm
2016 Lucifer 2Vile
2016 Death in Paradise Ellery Wallace Bölüm 5.2
2016 Doctor Who: "The Return of Doctor Mysterio" Mr Brock Noel Özel
2017 Yedinci Hayat Eddie
2017 Banana Island Ghost The boyfriend Nigerian production
2018 In the Cloud Theo Jones [2]
2018 A Serial Killer's Guide to Life Ben Post-production

OyunlarDüzenle

Oyun Rol Yıl
FIFA 17 Alex Hunter 2016-2017

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Adetomiwa Edun is Lead Character in The Journey Fifa 17 (İngilizce)". 30 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2016. 
  2. ^ Spangler, Todd (20 Eylül 2017). "Gabriel Byrne, Justin Chatwin Star in Crackle's VR-Themed Movie 'In the Cloud'". Variety. 2 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Nisan 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle