Ana menüyü aç

24 dizisi oyuncu listesi

24 adlı ABD yapımı televizyon dizisinin oyuncu listesidir.

İçindekiler

24: Sezon 1Düzenle

Bauer AilesiDüzenle

CTU/BölümüDüzenle

Palmer ailesi ve personeliDüzenle

Palmer'ın diğer ortaklarıDüzenle

İlk suikast planıDüzenle

Drazen ailesi ve ortaklarıDüzenle

Rick'in komplo dışındaki arkadaşlarıDüzenle

Diğer karakterlerDüzenle

24: Sezon 2Düzenle

CTU / BölümüDüzenle

Palmer ailesi ve yönetimDüzenle

Kim'in hikâyesi-Sezon 2Düzenle

Yabancı diplomatlarDüzenle

  • Alexander Zale — Ambassador Shareef
  • Christopher Maher — Deputy Prime Minister Barghouti
  • Nicholas Guilak — Farhad Salim

Warnerlar ve NaiyeerlarDüzenle

Terör olayının içerisinde olanlarDüzenle

Wald'ın adamlarıDüzenle

  • Jon Gries — Joseph Wald
  • Douglas O'Keeffe — Eddie Grant
  • Gregory Sporleder — Dave
  • Jimmi Simpson — Chris

Ali'nin ailesi ve İkinci DalgaDüzenle

  • Francesco QuinnSyed Ali
  • Anthony Azizi — Mamud Rasheed Faheen
  • Shaheen Vaaz — Syed Ali's wife
  • Ike Bram — Fareed Ali
  • Raja Jean Fenske — Asad Ali
  • Aki Avni — Mohsen
  • Maz Jobrani — Marko Khatami
  • Marc Casabani — Omar
  • Fred Toma — Basheer

Peter Kingsley GrupDüzenle

Çeşitli Federaller/ Polisler / Sağlık ekibiDüzenle

  • Scott Allan Campbell — Dr. Porter (Field medic at warehouse, diagnoses George Mason)
  • Sal Landi — Sgt. Arroyo (LAPD officer at warehouse)
  • Christopher Murray — FBI Agent Dockerty (Agent at airfield)

Diğer karakterlerDüzenle

  • Antonio David Lyons — Cam Strocker (Telephone Repairman taken hostage)
  • Peter Gregory — Dr. Spire (Doctor at medical center)
  • Bernard White — Al-Fulani (Imam)
  • Justin Louis — Danny Dessler (Michelle Dessler's brother)
  • Eric Christian Olsen — John Mason (George Mason's son)
  • Jim Abele — Ralph Burton (Private Investigator who helps Kate Warner)
  • Al Sapienza — Paul Koplin (Ralph Burton's boss)
  • Michael Holden — Ron Wieland (Journalist; Held by the President)
  • Michael Mantell — Steve Hillenburg (CIA Operative who aides Sherry Palmer)
  • Michael James Reed — Foreman (Foreman for a construction crew that Marie Warner talks to)
  • Nick Offerman — Marcus (Captures Kate Warner and assaulted Yusuf Auda)
  • Raymond Cruz — Rouse (Captures Kate Warner and assaulted Yusuf Auda)
  • Carmen Argenziano — General Gratz

24: Sezon 3Düzenle

CTU / BölümüDüzenle

Palmer ailesi yönetim ve ortaklarDüzenle

Salazar ailesi ve ortaklarıDüzenle

Singer ailesi ve ortaklarıDüzenle

Saunders ailesi ve adamlarıDüzenle

Ulusal sağlık hizmetleriDüzenle

Çeşitli polisler / federaller / Sağlık ekibiDüzenle

  • Paul Vincent O’Connor — Police Chief Hendrix
  • Tony Todd — Detective Michael Norris
  • Simon Templeman — Trevor Tomlinson

Chandler Plaza Hotel Personel ve ziyaretçilerDüzenle

  • Doug Savant — Craig Phillips
  • Paris Tanaka — Maya
  • Sue Jin Song — Annalie Kim
  • Scott Klace — Irate Hotel Guest

Diğer karakterlerDüzenle

24: Sezon 4Düzenle

Savunma bölümü / Heller ailesiDüzenle

CTU / BölümüDüzenle

Terör grubuDüzenle

Keeler ailesi ve ortaklarıDüzenle

McLennan-Forster hikâyesiDüzenle

Çin KonsolosluğuDüzenle

Diğer karakterlerDüzenle

24: Sezon 5Düzenle

Bauer ailesi and ortaklarıDüzenle

Jack'in Merkez grubuDüzenle

CTU / Bölümü / Devlet GüvenliğiDüzenle

Sentox sinir Gazı komplosuDüzenle

Federal Hükümet yetkilileri, Çalışanları, ve ortaklarıDüzenle

Palmer ailesiDüzenle

Rusya FederasyonuDüzenle

Rusya atrılıkçılar ve işbirlikçilerDüzenle

Çin Halk Cumhuriyeti HalkıDüzenle

Çeşitli Federaller/Polisler/Sağlık ekibiDüzenle

  • John G. Connolly — Sgt. Mike McLaren

Diğer KarakterlerDüzenle

24: Sezon 6Düzenle

Bauer ailesi ve ortaklarıDüzenle

CTU / Bölümü / BölgeDüzenle

Federal Hükümet yetkilileri,Çalışanlar,ve ortaklarDüzenle

Çin halk cumhuriyetiDüzenle

Rus/Arab TeröristlerDüzenle

Phillip's Conspirators/BXJ TeknolojileriDüzenle

Anacostia Gözaltı tesisiDüzenle

  • Al Faris — Salim
  • Haaz Sleiman — Heydar

Rusya federasyonuDüzenle

Diğer karakterlerDüzenle

24: Redemption & 24: Sezon 7Düzenle

Bauer Ailesi & DiğerleriDüzenle

FBIDüzenle

Federal Hükümet yetkilileri, çalışanları ve ortaklarıDüzenle

"Yeraltı" CTUDüzenle

Juma RejimiDüzenle

StarkwoodDüzenle

Prion Variant CabalDüzenle

Diğer karakterlerDüzenle

24: Sezon 8Düzenle

Bauer ailesi ve ortaklarDüzenle

CTU NYDüzenle

Federal Hükümet yetkilileri, çalışanları ve ortaklarıDüzenle

İslami Kamistan CumhuriyetiDüzenle

Kızıl meydanDüzenle

Rusya FederasyonuDüzenle

Diğer karakterlerDüzenle