1. Lig yabancı futbolcuları listesi

Vikimedya liste maddesi

1. Lig yabancı futbolcuları listesi, 1. Lig tarihi boyunca bu ligde yer almış takımların formalarıyla oynamış, Türk vatandaşı olmayan veya sonradan vatandaşlığa alınmış futbolcuları içermektedir.

ABD Amerika Birleşik DevletleriDüzenle

Almanya AlmanyaDüzenle

Angola AngolaDüzenle

Arjantin ArjantinDüzenle

Arnavutluk ArnavutlukDüzenle

Avustralya AvustralyaDüzenle

Avusturya AvusturyaDüzenle

Azerbaycan AzerbaycanDüzenle

Belarus BelarusDüzenle

Belçika BelçikaDüzenle

Benin BeninDüzenle

Bolivya BolivyaDüzenle

Bosna-Hersek Bosna-HersekDüzenle

Brezilya BrezilyaDüzenle

Bulgaristan BulgaristanDüzenle

Burkina Faso Burkina FasoDüzenle

Cezayir CezayirDüzenle

Çek Cumhuriyeti Çek CumhuriyetiDüzenle

Danimarka DanimarkaDüzenle

Ekvador EkvadorDüzenle

El Salvador El SalvadorDüzenle

Fas FasDüzenle

Fildişi Sahili Fildişi SahiliDüzenle

Fransa FransaDüzenle

Gabon GabonDüzenle

Gambiya GambiyaDüzenle

Gana GanaDüzenle

Gine-Bissau Gine-BissauDüzenle

Güney Afrika Cumhuriyeti Cumhuriyeti Cumhuriyeti Güney Afrika CumhuriyetiDüzenle

Gürcistan GürcistanDüzenle

Haiti HaitiDüzenle

Hırvatistan HırvatistanDüzenle

Hollanda HollandaDüzenle

Irak IrakDüzenle

İngiltere İngiltereDüzenle

İran İranDüzenle

İspanya İspanyaDüzenle

İsveç İsveçDüzenle

İsviçre İsviçreDüzenle

İtalya İtalyaDüzenle

İzlanda İzlandaDüzenle

Kamerun KamerunDüzenle

Kanada KanadaDüzenle

Karadağ KaradağDüzenle

Kazakistan KazakistanDüzenle

Kırgızistan KırgızistanDüzenle

Kolombiya KolombiyaDüzenle

Kongo Cumhuriyeti Kongo CumhuriyetiDüzenle

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Kongo Demokratik CumhuriyetiDüzenle

Kosova KosovaDüzenle

Kuzey Makedonya Kuzey MakedonyaDüzenle

Letonya LetonyaDüzenle

Liberya LiberyaDüzenle

Litvanya LitvanyaDüzenle

Lübnan LübnanDüzenle

Mali MaliDüzenle

Martinik MartinikDüzenle

Nijerya NijeryaDüzenle

Norveç NorveçDüzenle

Orta Afrika Cumhuriyeti Orta Afrika CumhuriyetiDüzenle

Özbekistan ÖzbekistanDüzenle

Panama PanamaDüzenle

Paraguay ParaguayDüzenle

Polonya PolonyaDüzenle

Portekiz PortekizDüzenle

Romanya RomanyaDüzenle

Ruanda RuandaDüzenle

Senegal SenegalDüzenle

Sırbistan SırbistanDüzenle

Sierra Leone Sierra LeoneDüzenle

Slovakya SlovakyaDüzenle

Slovenya SlovenyaDüzenle

Somali SomaliDüzenle

Suriye SuriyeDüzenle

Şili ŞiliDüzenle

Togo TogoDüzenle

Trinidad ve Tobago Trinidad ve TobagoDüzenle

Tunus TunusDüzenle

Türkmenistan TürkmenistanDüzenle

Uganda UgandaDüzenle

Ukrayna UkraynaDüzenle

Uruguay UruguayDüzenle

Venezuela VenezuelaDüzenle

Yeşil Burun Yeşil Burun AdalarıDüzenle

Yunanistan YunanistanDüzenle

Zambiya ZambiyaDüzenle

KaynakçaDüzenle