İsmail Filiz

İsmail Filiz (d. 23 Mayıs 1980, Çankırı),[2] Türk, dizi ve sinema oyuncusudur

İsmail Filiz
Doğum 23 Mayıs 1980 (1980-05-23) (40 yaşında)
Çankırı, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu, Yapımcı
Etkin yıllar 2009-günümüz
Evlilik
Nurana Bagiyeva (e. 2017)
[1]
Resmî site twitter.com/ismailflz

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Ezel Ömer Uçar Yardımcı karakter
2011 Anadolu Kartalları Tunç Sözeri Başrol oyuncusu
2014 Paşa Gönlüm Melih Başrol oyuncusu
2014 Ezra Çahangir Hüseyinov Başrol oyuncusu
2015 Mîlât Yağız Ali Başrol Oyuncusu
2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem Abaza Mehmet Paşa Yardımcı karakter
2020 Adanış Kutsal Kavga İlhan Haşimoğlu Başrol oyuncusu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Ünlü isim evlendi". Hürriyet. 16 Ekim 2017. 24 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2020. 
  2. ^ "İsmail Filiz". Sinematürk. 25 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2014.