İskoçya millî futbol takımı futbolcuları listesi (1-4 maç)

İskoçya millî futbol takımı futbolcuları listesi (1 – 4 maç), İskoçya Futbol Federasyonu kayıtlarına göre İskoçya millî futbol takımında oynayan futbolcuların listesidir. Listede, 30 Kasım 1872 tarihinde İngiltere'ye karşı oynanan ilk maçtan 29 Şubat 2012'ye kadar 4 defa veya daha az maçta forma giymiş tüm futbolcular yer almıştır.

Futbolcuların listesiDüzenle

Oyuncu İlk maçı Son maçı Maç Gol
Adams, JamesJames Adams 09 Mart 1889 25 Mart 1893 3 0
Agnew, WilliamWilliam Agnew 16 Mart 1907 14 Mart 1908 3 0
Aird, JockJock Aird 5 Mayıs 1954 19 Haziran 1954 4 0
Aitken, RalphRalph Aitken 27 Mart 1886 24 Mart 1888 2 1
Aitkenhead, WalterWalter Aitkenhead 16 Mart 1912 16 Mart 1912 1 2
Alexander, DavidDavid Alexander 24 Mart 1894 31 Mart 1894 2 1
Alexander, NeilNeil Alexander 01 Mart 2006 13 May 2006 3 0
Allan, DavidDavid Allan 21 Mart 1885 10 Nisan 1886 3 2
Allan, GeorgeGeorge Allan 03 Nisan 1897 03 Nisan 1897 1 0
Allan, HenryHenry Allan 15 Mart 1902 15 Mart 1902 1 0
Allan, JamesJames Allan 19 Mart 1887 21 Mart 1887 2 2
Allan, ThomsonThomson Allan 27 Mart 1974 06 Haziran 1974 2 0
Ancell, BobbyBobby Ancell 31 Ekim 1936 02 Aralık 1936 2 0
Anderson, FrederickFrederick Anderson 07 Mart 1874 07 Mart 1874 1 1
Anderson, GeorgeGeorge Anderson 23 Şubat 1901 23 Şubat 1901 1 0
Anderson, HarryHarry Anderson 28 Şubat 1914 28 Şubat 1914 1 0
Anderson, JohnJohn Anderson 25 Mayıs 1954 25 Mayıs 1954 1 0
Anderson, KennethKenneth Anderson 28 Mart 1896 02 Nisan 1898 3 0
Andrews, PeterPeter Andrews 06 Mart 1875 06 Mart 1875 1 1
Armstrong, MatthewMatthew Armstrong 05 Ekim 1935 14 Ekim 1936 3 0
Auld, BertieBertie Auld 27 Mayıs 1959 04 Kasım 1959 3 0
Auld, JohnJohn Auld 19 Mart 1887 15 Nisan 1889 3 0
Baird, AndrewAndrew Baird 19 Mart 1892 24 Mart 1894 2 0
Baird, ArchieArchie Baird 23 Ocak 1946 23 Ocak 1946 1 0
Baird, DavieDavie Baird 29 Mart 1890 26 Mart 1892 3 1
Baird, HughHugh Baird 2 Mayıs 1956 2 Mayıs 1956 1 0
Baird, JohnJohn Baird 04 Mart 1876 13 Mart 1880 3 2
Baird, WilliamWilliam Baird 27 Mart 1897 27 Mart 1897 1 0
Barbour, AlexanderAlexander Barbour 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 1
Barker, JohnJohn Barker 18 Mart 1893 24 Mart 1894 2 4
Barr, DarrenDarren Barr 20 Ağustos 2008 20 Ağustos 2008 1 0
Barrett, FrankFrank Barrett 31 Mart 1894 23 Mart 1895 2 0
Battles, BarneyBarney Battles 23 Şubat 1901 30 Mart 1901 3 0
Battles, BarneyBarney Battles 25 Ekim 1930 25 Ekim 1930 1 1
Bauld, WillieWillie Bauld 15 Nisan 1950 21 Mayıs 1950 3 2
Baxter, BobbyBobby Baxter 09 Kasım 1938 15 Nisan 1939 3 0
Beattie, BobBob Beattie 09 Kasım 1938 09 Kasım 1938 1 0
Begbie, IsaacIsaac Begbie 29 Mart 1890 07 Nisan 1894 4 0
Bell, AlexAlex Bell 16 Mart 1912 16 Mart 1912 1 0
Bell, CammyCammy Bell 16 Kasım 2010 16 Kasım 2010 1 0
Bell, MarkMark Bell 02 Mart 1901 02 Mart 1901 1 0
Bell, WillieWillie Bell 18 Haziran 1966 25 Haziran 1966 2 0
Bennie, BobBob Bennie 14 Şubat 1925 27 Şubat 1926 3 0
Bernard, PaulPaul Bernard 21 Mayıs 1995 24 Mayıs 1995 2 0
Berry, DavidsonDavidson Berry 24 Mart 1894 25 Mart 1899 3 1
Berry, WilliamWilliam Berry 17 Mart 1888 04 Nisan 1891 4 0
Beveridge, WilliamWilliam Beveridge 05 Nisan 1879 27 Mart 1880 3 1
Black, AndyAndy Black 08 Aralık 1937 07 Aralık 1938 3 3
Black, DavidDavid Black 09 Mart 1889 09 Mart 1889 1 1
Black, EricEric Black 09 Eylül 1987 02 Aralık 1987 2 0
Black, IanIan Black 10 Nisan 1948 10 Nisan 1948 1 0
Blackburn, JohnJohn Blackburn 08 Mart 1873 08 Mart 1873 1 0
Blacklaw, AdamAdam Blacklaw 04 Haziran 1963 07 Aralık 1965 3 0
Blair, JimmyJimmy Blair 19 Ekim 1946 19 Ekim 1946 1 0
Blair, JohnJohn Blair 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
Blair, WilliamWilliam Blair 21 Mart 1896 21 Mart 1896 1 0
Blessington, JamesJames Blessington 31 Mart 1894 04 Nisan 1896 4 0
Blyth, JimJim Blyth 22 Şubat 1978 17 Mayıs 1978 2 0
Bone, JimmyJimmy Bone 29 Haziran 1972 18 Ekim 1972 2 1
Bowie, JamesJames Bowie 13 Mart 1920 10 Nisan 1920 2 0
Bowie, WilliamWilliam Bowie 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Bowman, GeorgeGeorge Bowman 19 Mart 1892 19 Mart 1892 1 0
Boyd, JimmyJimmy Boyd 16 Eylül 1933 16 Eylül 1933 1 0
Boyd, RobertRobert Boyd 09 Mart 1889 21 Mart 1891 2 2
Boyd, BillyBilly Boyd 20 Mayıs 1931 24 Mayıs 1931 2 1
Bradshaw, TomTom Bradshaw 31 Mart 1928 31 Mart 1928 1 0
Brandon, ThomasThomas Brandon 04 Nisan 1896 04 Nisan 1896 1 0
Breckenridge, ThomasThomas Breckenridge 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 1
Bremner, DesDes Bremner 07 Nisan 1976 07 Nisan 1976 1 0
Breslin, BernardBernard Breslin 20 Mart 1897 20 Mart 1897 1 0
Brewster, GeorgeGeorge Brewster 09 Nisan 1921 09 Nisan 1921 1 0
Broadfoot, KirkKirk Broadfoot 10 Sep 2008 11 Ağustos 2010 4 1
Brogan, JimJim Brogan 21 Nisan 1971 22 Mayıs 1971 4 0
Brown, AndrewAndrew Brown 22 Mart 1890 21 Mart 1891 2 0
Brown, BobbyBobby Brown 27 Kasım 1946 05 Nisan 1952 3 0
Brown, HughHugh Brown 19 Ekim 1946 24 Mayıs 1947 3 0
Brown, JimJim Brown 01 Haziran 1975 01 Haziran 1975 1 0
Brown, JohnJohn Brown 09 Kasım 1938 09 Kasım 1938 1 0
Brown, RobertRobert Brown 22 Mart 1890 22 Mart 1890 1 0
Brown, RobertRobert Brown 26 Ocak 1884 29 Mart 1884 2 0
Brown, RobertRobert Brown 23 Mart 1885 23 Mart 1885 1 0
Brown, SandySandy Brown 09 Nisan 1904 09 Nisan 1904 1 0
Browning, JohnJohn Browning 28 Şubat 1914 28 Şubat 1914 1 0
Bruce, BobbieBobbie Bruce 29 Kasım 1933 29 Kasım 1933 1 0
Bruce, DanielDaniel Bruce 22 Mart 1890 22 Mart 1890 1 0
Bryson, CraigCraig Bryson 16 Kasım 2010 16 Kasım 2010 1 0
Buchanan, JohnJohn Buchanan 09 Mart 1889 09 Mart 1889 1 0
Buchanan, JohnJohn Buchanan 13 Nisan 1929 05 Nisan 1930 2 0
Buchanan, PeterPeter Buchanan 08 Aralık 1937 08 Aralık 1937 1 1
Buchanan, RobertRobert Buchanan 21 Mart 1891 21 Mart 1891 1 1
Buckley, PaddyPaddy Buckley 5 Mayıs 1954 03 Kasım 1954 3 1
Buick, AlbertAlbert Buick 01 Mart 1902 15 Mart 1902 2 2
Burke, ChrisChris Burke 11 May 2006 13 May 2006 2 2
Burns, FrancisFrancis Burns 05 Kasım 1969 05 Kasım 1969 1 0
Busby, MattMatt Busby 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
Calderhead, DavidDavid Calderhead 09 Mart 1889 09 Mart 1889 1 0
Calderwood, RobertRobert Calderwood 14 Mart 1885 23 Mart 1885 3 3
Callaghan, PatrickPatrick Callaghan 03 Mart 1900 03 Mart 1900 1 0
Callaghan, WillieWillie Callaghan 21 Eylül 1969 22 Nisan 1970 2 0
Cameron, JohnJohn Cameron 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 0
Cameron, JockJock Cameron 26 Mart 1904 03 Nisan 1909 2 0
Cameron, JohnJohn Cameron 28 Mart 1896 28 Mart 1896 1 0
Campbell, HenryHenry Campbell 15 Nisan 1889 15 Nisan 1889 1 0
Campbell, JamesJames Campbell 28 Mart 1891 26 Mart 1892 2 0
Campbell, JimmyJimmy Campbell 03 Mart 1913 03 Mart 1913 1 0
Campbell, JohnJohn Campbell 27 Mart 1880 27 Mart 1880 1 1
Campbell, JohnJohn Campbell 18 Mart 1899 23 Şubat 1901 4 6
Campbell, PeterPeter Campbell 23 Mart 1878 07 Nisan 1879 2 3
Campbell, PeterPeter Campbell 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 0
Canero, PeterPeter Canero 28 Nisan 2004 28 Nisan 2004 1 0
Carabine, JimmyJimmy Carabine 21 Mayıs 1938 15 Nisan 1939 3 0
Cassidy, JoeJoe Cassidy 12 Şubat 1921 16 Şubat 1924 4 1
Chalmers, StewartStewart Chalmers 23 Şubat 1929 23 Şubat 1929 1 0
Chalmers, WilliamWilliam Chalmers 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 0
Chambers, ThomasThomas Chambers 24 Mart 1894 24 Mart 1894 1 1
Chaplin, GeorgeGeorge Chaplin 07 Mart 1908 07 Mart 1908 1 0
Christie, AlexanderAlexander Christie 19 Mart 1898 08 Nisan 1899 3 1
Christie, RobertRobert Christie 15 Mart 1884 15 Mart 1884 1 0
Clark, JohnJohn Clark 25 Haziran 1966 10 Mayıs 1967 4 0
Clarkson, DavidDavid Clarkson 30 May 2008 19 Kasım 2008 2 1
Cleland, JamesJames Cleland 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Clements, RobertRobert Clements 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Clunas, WilliamWilliam Clunas 12 Nisan 1924 31 Ekim 1925 2 1
Collier, WilliamWilliam Collier 04 Şubat 1922 04 Şubat 1922 1 0
Collins, TomTom Collins 01 Mart 1909 01 Mart 1909 1 0
Colman, DonaldDonald Colman 06 Mart 1911 15 Mart 1913 4 0
Colquhoun, JohnJohn Colquhoun 17 Şubat 1988 22 Mart 1988 2 0
Combe, BobbyBobby Combe 10 Nisan 1948 17 Mayıs 1948 3 1
Conn, AlfieAlfie Conn 2 Mayıs 1956 2 Mayıs 1956 1 1
Conn, AlfieAlfie Conn 20 Mayıs 1975 24 Mayıs 1975 2 0
Connachan, EddieEddie Connachan 29 Kasım 1961 2 Mayıs 1962 2 0
Connelly, GeorgeGeorge Connelly 26 Eylül 1973 14 Kasım 1973 2 0
Connolly, JohnJohn Connolly 22 Haziran 1973 22 Haziran 1973 1 0
Connor, JamesJames Connor 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 1
Connor, JimmyJimmy Connor 18 Mayıs 1930 20 Ekim 1934 4 0
Connor, BobbyBobby Connor 29 Nisan 1986 12 Eylül 1990 4 0
Conway, CraigCraig Conway 10 Ekim 2009 11 Kasım 2011 3 0
Cook, WillieWillie Cook 14 Nisan 1934 21 Kasım 1934 3 0
Cowan, BillyBilly Cowan 12 Nisan 1924 12 Nisan 1924 1 0
Cowan, JamesJames Cowan 04 Nisan 1896 02 Nisan 1898 3 0
Craig, AllanAllan Craig 26 Mayıs 1929 09 Nisan 1932 3 0
Craig, JimJim Craig 22 Kasım 1967 22 Kasım 1967 1 0
Craig, JoeJoe Craig 27 Nisan 1977 27 Nisan 1977 1 1
Craig, TommyTommy Craig 07 Nisan 1976 07 Nisan 1976 1 0
Crawford, DavidDavid Crawford 24 Mart 1894 03 Şubat 1900 3 0
Croal, JimmyJimmy Croal 15 Mart 1913 04 Nisan 1914 3 0
Cropley, AlexAlex Cropley 13 Ekim 1971 10 Kasım 1971 2 0
Crosbie, JohnnyJohnny Crosbie 26 Şubat 1920 08 Nisan 1922 2 0
Cross, JohnJohn Cross 21 Mart 1903 21 Mart 1903 1 0
Crum, JohnJohn Crum 04 Nisan 1936 08 Ekim 1938 2 0
Cullen, MickMick Cullen 2 Mayıs 1956 2 Mayıs 1956 1 0
Cumming, DavidDavid Cumming 09 Nisan 1938 09 Nisan 1938 1 0
Cummings, WarrenWarren Cummings[1]. 23 May 2002 23 May 2002 1 0
Davidson, StewartStewart Davidson 09 Nisan 1921 09 Nisan 1921 1 0
Deans, DixieDixie Deans 30 Ekim 1974 20 Kasım 1974 2 0
Devine, ArchieArchie Devine 05 Mart 1910 05 Mart 1910 1 1
Dewar, GeordieGeordie Dewar 24 Mart 1888 13 Nisan 1889 2 1
Dewar, NeilNeil Dewar 09 Nisan 1932 26 Ekim 1932 3 4
Dick, JohnJohn Dick 11 Nisan 1959 11 Nisan 1959 1 0
Dickie, MatthewMatthew Dickie 27 Mart 1897 03 Şubat 1900 3 0
Dickson, WilliamWilliam Dickson 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 4
Divers, JohnJohn Divers 23 Mart 1895 23 Mart 1895 1 1
Divers, JohnJohn Divers 08 Ekim 1938 08 Ekim 1938 1 0
Dodds, DavieDavie Dodds 21 Eylül 1983 13 Aralık 1983 2 1
Dodds, JoeJoe Dodds 28 Şubat 1914 04 Nisan 1914 3 0
Donnachie, JosephJoseph Donnachie 05 Nisan 1913 04 Nisan 1914 3 1
Dougall, NeilNeil Dougall 19 Ekim 1946 19 Ekim 1946 1 0
Dougall, JamesJames Dougall 15 Nisan 1939 15 Nisan 1939 1 1
Dougan, BobbyBobby Dougan 26 Nisan 1950 26 Nisan 1950 1 0
Douglas, AngusAngus Douglas 18 Mart 1911 18 Mart 1911 1 0
Douglas, JimmyJimmy Douglas 27 Mart 1880 27 Mart 1880 1 0
Dowds, PeterPeter Dowds 19 Mart 1892 19 Mart 1892 1 0
Downie, RobertRobert Downie 26 Mart 1892 26 Mart 1892 1 0
Doyle, JohnnyJohnny Doyle 17 Aralık 1975 17 Aralık 1975 1 0
Dunbar, MichaelMichael Dunbar 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 1
Duncan, DavieDavie Duncan 28 Nisan 1948 23 Mayıs 1948 3 1
Duncan, JamesJames Duncan 23 Mart 1878 25 Mart 1882 2 0
Duncan, JohnnyJohnny Duncan 31 Ekim 1925 31 Ekim 1925 1 1
Duncanson, JimmyJimmy Duncanson 27 Kasım 1946 27 Kasım 1946 1 0
Dunlop, JamesJames Dunlop 22 Mart 1890 22 Mart 1890 1 0
Dunlop, BillyBilly Dunlop 07 Nisan 1906 07 Nisan 1906 1 0
Dykes, JimmyJimmy Dykes 21 Mayıs 1938 08 Ekim 1938 2 0
Easson, JimmyJimmy Easson 16 Mayıs 1931 04 Ekim 1933 3 1
Ellis, JamesJames Ellis 19 Mart 1892 19 Mart 1892 1 1
Evans, AllanAllan Evans 23 Mart 1982 15 Haziran 1982 4 0
Ewart, JockJock Ewart 09 Nisan 1921 09 Nisan 1921 1 0
Ewing, TommyTommy Ewing 13 Kasım 1957 19 Nisan 1958 2 0
Ferguson, DerekDerek Ferguson 22 Mart 1988 17 Mayıs 1988 2 0
Findlay, RobertRobert Findlay 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 0
Fitchie, ThomasThomas Fitchie 06 Mart 1905 04 Mart 1907 4 1
Flavell, BobbyBobby Flavell 18 Mayıs 1947 24 Mayıs 1947 2 2
Fleck, RobertRobert Fleck 28 Mart 1990 06 Şubat 1991 4 0
Fleming, CharlieCharlie Fleming 03 Ekim 1953 03 Ekim 1953 1 2
Fleming, JimmyJimmy Fleming 01 Haziran 1929 05 Nisan 1930 3 3
Fleming, RobertRobert Fleming 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 0
Ford, DonaldDonald Ford 17 Ekim 1973 14 Mayıs 1974 3 0
Forrest, JimJim Forrest 19 Nisan 1958 19 Nisan 1958 1 0
Forsyth, CampbellCampbell Forsyth 11 Nisan 1964 25 Kasım 1964 4 0
Fox, DannyDanny Fox 14 Kasım 2009 14 Kasım 2009 1 0
Foyers, RobertRobert Foyers 18 Mart 1893 24 Mart 1894 2 0
Fraser, DougDoug Fraser 30 Mayıs 1968 11 Aralık 1968 2 0
Fraser, JamesJames Fraser 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Fraser, JohnJohn Fraser 16 Mart 1907 16 Mart 1907 1 0
Fraser, WillieWillie Fraser 16 Ekim 1954 03 Kasım 1954 2 0
Freedman, DougieDougie Freedman 06 Ekim 2001 27 Mart 2002 2 1
Fulton, WilliamWilliam Fulton 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 0
Fyfe, JohnJohn Fyfe 23 Mart 1895 23 Mart 1895 1 0
Gabriel, JimmyJimmy Gabriel 22 Ekim 1960 07 Kasım 1963 2 0
Gallacher, PatrickPatrick Gallacher 20 Ekim 1934 20 Ekim 1934 1 1
Gallagher, PaulPaul Gallagher 18 Şubat 2004 18 Şubat 2004 1 0
Galloway, MikeMike Galloway 16 Ekim 1991 16 Ekim 1991 1 0
Galt, JamesJames Galt 07 Mart 1908 14 Mart 1908 2 1
Gardiner, IanIan Gardiner 13 Kasım 1957 13 Kasım 1957 1 0
Gardner, DavidDavid Gardner 20 Mart 1897 20 Mart 1897 1 0
Gemmell, TommyTommy Gemmell 4 Mayıs 1955 15 Mayıs 1955 2 1
Gibb, WilliamWilliam Gibb 08 Mart 1873 08 Mart 1873 1 1
Gilchrist, JohnJohn Gilchrist 08 Nisan 1922 08 Nisan 1922 1 0
Gilhooley, MichaelMichael Gilhooley 04 Şubat 1922 04 Şubat 1922 1 0
Gillespie, JamesJames Gillespie 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 3
Gillespie, JohnJohn Gillespie 21 Mart 1896 21 Mart 1896 1 0
Gillespie, RobertRobert Gillespie 30 Ekim 1926 01 Nisan 1933 4 0
Gilmour, JohnJohn Gilmour 25 Ekim 1930 25 Ekim 1930 1 0
Glass, StephenStephen Glass 14 Ekim 1998 14 Ekim 1998 1 0
Glavin, RonnieRonnie Glavin 27 Nisan 1977 27 Nisan 1977 1 0
Glen, ArchieArchie Glen 08 Ekim 1955 14 Nisan 1956 2 0
Glen, RobertRobert Glen 23 Mart 1895 03 Mart 1900 3 0
Goodwillie, DavidDavid Goodwillie 16 Kasım 2010 11 Ekim 2011 3 1
Gossland, JamesJames Gossland 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 2
Goudie, JohnJohn Goudie 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 1
Gould, JonathanJonathan Gould 09 Ekim 1999 15 Kasım 2000 2 0
Gourlay, JamesJames Gourlay 20 Mart 1886 10 Mart 1888 2 1
Gow, DonaldDonald Gow 17 Mart 1888 17 Mart 1888 1 0
Gow, JohnJohn Gow 21 Mart 1885 21 Mart 1885 1 0
Gow, JohnJohn Gow 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 0
Graham, AlexAlex Graham 26 Şubat 1921 26 Şubat 1921 1 0
Graham, JohnnyJohnny Graham 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 0
Grant, JohnJohn Grant 18 Ekim 1958 05 Kasım 1958 2 0
Grant, PeterPeter Grant 27 Mayıs 1989 30 Mayıs 1989 2 0
Gray, AndyAndy Gray 02 Nisan 2003 27 May 2003 2 0
Gray, ArchieArchie Gray 21 Mart 1903 21 Mart 1903 1 0
Gray, WoodvilleWoodville Gray 27 Mart 1886 27 Mart 1886 1 0
Groves, WilliamWilliam Groves 10 Mart 1888 05 Nisan 1890 3 4
Gulliland, WilliamWilliam Gulliland 21 Mart 1891 06 Nisan 1895 4 0
Haddow, DavidDavid Haddow 07 Nisan 1894 07 Nisan 1894 1 0
Haffey, FrankFrank Haffey 09 Nisan 1960 15 Nisan 1961 2 0
Hamilton, AlexanderAlexander Hamilton 21 Mart 1885 17 Mart 1888 4 0
Hamilton, GladstoneGladstone Hamilton 17 Mart 1906 17 Mart 1906 1 0
Hamilton, JamesJames Hamilton 26 Mart 1892 01 Nisan 1893 3 3
Hamilton, JamesJames Hamilton 01 Mart 1924 01 Mart 1924 1 0
Hamilton, ThomasThomas Hamilton 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Hamilton, ThomasThomas Hamilton 09 Nisan 1932 09 Nisan 1932 1 0
Hamilton, WillieWillie Hamilton 27 Mayıs 1965 27 Mayıs 1965 1 0
Hammell, StevenSteven Hammell 17 Kasım 2004 17 Kasım 2004 1 0
Hanley, GrantGrant Hanley 25 May 2011 10 Ağustos 2011 3 0
Hannah, AndrewAndrew Hannah 10 Mart 1888 10 Mart 1888 1 0
Hannah, JimmyJimmy Hannah 15 Nisan 1889 15 Nisan 1889 1 0
Hansen, JohnJohn Hansen 10 Kasım 1971 29 Haziran 1972 2 0
Harper, JoeJoe Harper 18 Ekim 1972 07 Haziran 1978 4 2
Harris, JoeJoe Harris 12 Şubat 1921 26 Şubat 1921 2 0
Harris, NeilNeil Harris 12 Nisan 1924 12 Nisan 1924 1 0
Harrower, WilliamWilliam Harrower 11 Mart 1882 10 Nisan 1886 3 4
Hastings, AlexanderAlexander Hastings 13 Kasım 1935 10 Kasım 1937 2 0
Haughney, MikeMike Haughney 03 Nisan 1954 03 Nisan 1954 1 0
Heggie, CharlesCharles Heggie 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 4
Henderson, GeorgeGeorge Henderson 26 Mart 1904 26 Mart 1904 1 0
Hepburn, JamesJames Hepburn 21 Mart 1891 21 Mart 1891 1 0
Hepburn, RobertRobert Hepburn 19 Eylül 1931 19 Eylül 1931 1 0
Herd, SandySandy Herd 20 Ekim 1934 20 Ekim 1934 1 0
Higgins, AlexAlex Higgins 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 3
Higgins, AlexAlex Higgins 19 Mart 1910 01 Nisan 1911 4 1
Highet, ThomasThomas Highet 06 Mart 1875 02 Mart 1878 4 1
Hill, DavidDavid Hill 17 Mart 1906 17 Mart 1906 1 0
Hill, DavidDavid Hill 12 Mart 1881 25 Mart 1882 3 1
Hill, FrankFrank Hill 18 Mayıs 1930 21 Şubat 1931 3 0
Hill, JohnJohn Hill 04 Nisan 1891 26 Mart 1892 2 0
Hogg, GeorgeGeorge Hogg 28 Mart 1896 04 Nisan 1896 2 0
Hogg, JamesJames Hogg 04 Mart 1922 04 Mart 1922 1 0
Hogg, RobertRobert Hogg 15 Mayıs 1937 15 Mayıs 1937 1 0
Holm, AndrewAndrew Holm 25 Mart 1882 12 Mart 1883 3 0
Hope, BobbyBobby Hope 30 Mayıs 1968 16 Ekim 1968 2 0
Houliston, BillyBilly Houliston 17 Kasım 1948 27 Nisan 1949 3 2
Houston, StewartStewart Houston 29 Ekim 1975 29 Ekim 1975 1 0
Howden, WilliamWilliam Howden 18 Mart 1905 18 Mart 1905 1 0
Howe, RobertRobert Howe 26 Mayıs 1929 04 Haziran 1929 2 0
Howie, HughHugh Howie 23 Ekim 1948 23 Ekim 1948 1 1
Howie, JamesJames Howie 01 Nisan 1905 04 Nisan 1908 3 2
Howieson, JimmyJimmy Howieson 26 Şubat 1927 26 Şubat 1927 1 0
Hughes, BillyBilly Hughes 16 Nisan 1975 16 Nisan 1975 1 0
Hughes, StephenStephen Hughes 10 Ekim 2009 10 Ekim 2009 1 0
Humphries, WilsonWilson Humphries 30 Mayıs 1952 30 Mayıs 1952 1 0
Hunter, AllyAlly Hunter 26 Nisan 1972 26 Eylül 1973 4 0
Hunter, JohnJohn Hunter 01 Mart 1909 01 Mart 1909 1 0
Hunter, JohnJohn Hunter 07 Mart 1874 05 Mart 1877 4 0
Hunter, RichardRichard Hunter 29 Mart 1890 29 Mart 1890 1 0
Hunter, WilliamWilliam Hunter 05 Haziran 1960 22 Ekim 1960 3 1
Husband, JackieJackie Husband 19 Ekim 1946 19 Ekim 1946 1 0
Hutton, JamesJames Hutton 19 Şubat 1887 19 Şubat 1887 1 0
Hyslop, TommyTommy Hyslop 04 Nisan 1896 03 Nisan 1897 2 1
Imlach, StewartStewart Imlach 7 Mayıs 1958 15 Haziran 1958 4 0
Imrie, WillieWillie Imrie 26 Mayıs 1929 01 Haziran 1929 2 1
Inglis, JohnJohn Inglis 10 Mart 1883 12 Mart 1883 2 0
Inglis, JohnJohn Inglis 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 0
Irons, JamesJames Irons 03 Şubat 1900 03 Şubat 1900 1 0
Iwelumo, ChrisChris Iwelumo 11 Ekim 2008 08 Ekim 2010 4 0
Jackson, AndrewAndrew Jackson 10 Nisan 1886 24 Mart 1888 2 0
Jarvie, DrewDrew Jarvie 21 Nisan 1971 22 Mayıs 1971 3 0
Jenkinson, TomTom Jenkinson 19 Şubat 1887 19 Şubat 1887 1 1
Johnston, JamesJames Johnston 10 Mart 1888 10 Mart 1888 1 0
Johnston, LeslieLeslie Johnston 28 Nisan 1948 17 Mayıs 1948 2 1
Johnston, RobertRobert Johnston 08 Aralık 1937 08 Aralık 1937 1 0
Johnstone, JohnJohn Johnstone 26 Ekim 1929 26 Ekim 1932 3 0
Johnstone, JohnJohn Johnstone 24 Mart 1894 24 Mart 1894 1 1
Johnstone, WilliamWilliam Johnstone 19 Şubat 1887 05 Nisan 1890 3 1
Kelly, HughHugh Kelly 30 Nisan 1952 30 Nisan 1952 1 0
Kelly, JohnJohn Kelly 23 Ekim 1948 17 Kasım 1948 2 0
Kelso, TomTom Kelso 28 Şubat 1914 28 Şubat 1914 1 0
Kennaway, JoeJoe Kennaway 29 Kasım 1933 29 Kasım 1933 1 0
Kennedy, JohnJohn Kennedy 31 Mart 2004 31 Mart 2004 1 0
Kennedy, JohnJohn Kennedy 20 Mart 1897 20 Mart 1897 1 0
Kennedy, SamuelSamuel Kennedy 06 Mart 1905 06 Mart 1905 1 0
Kenneth, GarryGarry Kenneth 11 Ağustos 2010 16 Kasım 2010 2 0
Ker, WilliamWilliam Ker 30 Kasım 1872 08 Mart 1873 2 0
Kerr, AndyAndy Kerr 19 Mayıs 1955 29 Mayıs 1955 2 0
Kerr, BrianBrian Kerr 27 May 2003 30 May 2004 3 0
Kerr, PeterPeter Kerr 01 Mart 1924 01 Mart 1924 1 0
Key, GeorgeGeorge Key 01 Mart 1902 01 Mart 1902 1 0
Key, WilliamWilliam Key 16 Mart 1907 16 Mart 1907 1 0
King, JamesJames King 17 Eylül 1932 16 Eylül 1933 2 1
King, WilliamWilliam King 27 Ekim 1928 27 Ekim 1928 1 0
Kinloch, JamesJames Kinloch 04 Mart 1922 04 Mart 1922 1 0
Kinnaird, ArthurArthur Kinnaird 08 Mart 1873 08 Mart 1873 1 0
Kinnear, DavidDavid Kinnear 08 Aralık 1937 08 Aralık 1937 1 1
Lambie, JohnJohn Lambie 20 Mart 1886 17 Mart 1888 3 1
Lamont, W.W. Lamont 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 1
Lang, ArchibaldArchibald Lang 27 Mart 1880 27 Mart 1880 1 0
Lang, JimmyJimmy Lang 25 Mart 1876 23 Mart 1878 2 2
Latta, AlexAlex Latta 10 Mart 1888 13 Nisan 1889 2 2
Law, GeorgeGeorge Law 05 Mart 1910 02 Nisan 1910 3 0
Law, TommyTommy Law 31 Mart 1928 05 Nisan 1930 2 0
Lawrence, JimmyJimmy Lawrence 01 Nisan 1911 01 Nisan 1911 1 0
Lawrence, TommyTommy Lawrence 09 Haziran 1963 3 Mayıs 1969 3 0
Lawson, DenisDenis Lawson 14 Nisan 1923 14 Nisan 1923 1 0
Leckie, RobertRobert Leckie 30 Kasım 1872 30 Kasım 1872 1 0
Lennie, WillieWillie Lennie 07 Mart 1908 14 Mart 1908 2 1
Liddle, DanielDaniel Liddle 16 Mayıs 1931 24 Mayıs 1931 3 0
Lindsay, DavidDavid Lindsay 21 Mart 1903 21 Mart 1903 1 0
Lindsay, JohnJohn Lindsay 17 Mart 1888 01 Nisan 1893 3 0
Linwood, AlecAlec Linwood 09 Kasım 1949 09 Kasım 1949 1 1
Little, JohnJohn Little 6 Mayıs 1953 6 Mayıs 1953 1 0
Livingstone, GeorgeGeorge Livingstone 07 Nisan 1906 04 Mart 1907 2 0
Lochhead, AlexanderAlexander Lochhead 15 Nisan 1889 15 Nisan 1889 1 0
Logan, JamesJames Logan 21 Mart 1891 21 Mart 1891 1 1
Logan, ThomasThomas Logan 15 Mart 1913 15 Mart 1913 1 0
Logie, JimmyJimmy Logie 05 Kasım 1952 05 Kasım 1952 1 0
Logie, WilliamWilliam Logie 05 Mart 1910 19 Mart 1910 2 0
Long, HughHugh Long 27 Kasım 1946 27 Kasım 1946 1 0
Longair, WilliamWilliam Longair 31 Mart 1894 31 Mart 1894 1 0
Love, AndyAndy Love 16 Mayıs 1931 24 Mayıs 1931 3 1
Low, JamesJames Low 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 1
Low, ThomasThomas Low 27 Mart 1897 27 Mart 1897 1 0
Lowe, AlexanderAlexander Lowe 16 Eylül 1933 16 Eylül 1933 1 0
Lowe, JamesJames Lowe 19 Şubat 1887 19 Şubat 1887 1 1
Lundie, JamesJames Lundie 10 Nisan 1886 10 Nisan 1886 1 0
Lyall, JackJack Lyall 01 Nisan 1905 01 Nisan 1905 1 0
MacDonald, AlexAlex MacDonald 07 Nisan 1976 07 Nisan 1976 1 0
MacFadyen, WillieWillie MacFadyen 04 Ekim 1933 29 Kasım 1933 2 2
MacFarlane, WillieWillie MacFarlane 24 Mayıs 1947 24 Mayıs 1947 1 0
Mackay, GaryGary Mackay 11 Kasım 1987 22 Mart 1988 4 1
MacKinnon, AngusAngus MacKinnon 07 Mart 1874 07 Mart 1874 1 1
MacLeod, JohnnyJohnny MacLeod 15 Nisan 1961 14 Mayıs 1961 4 0
Madden, JakeJake Madden 18 Mart 1893 23 Mart 1895 2 5
Main, JamesJames Main 15 Mart 1909 15 Mart 1909 1 0
Main, RobertRobert Main 30 Ekim 1937 30 Ekim 1937 1 0
Maguire, ChrisChris Maguire 09 Şubat 2011 29 May 2011 2 0
Maley, WillieWillie Maley 25 Mart 1893 01 Nisan 1893 2 0
Marshall, GordonGordon Marshall 17 Mayıs 1992 17 Mayıs 1992 1 0
Marshall, HenryHenry Marshall 18 Mart 1899 03 Mart 1900 2 1
Marshall, JamesJames Marshall 09 Nisan 1932 14 Nisan 1934 3 0
Marshall, JohnJohn Marshall 14 Mart 1885 21 Mart 1887 4 1
Marshall, RobertRobert Marshall 19 Mart 1892 31 Mart 1894 2 0
Martin, BrianBrian Martin 21 Mayıs 1995 24 Mayıs 1995 2 0
Martin, NeilNeil Martin 23 Mayıs 1965 09 Kasım 1965 3 0
Martin, RussellRussell Martin 25 May 2011 29 Şubat 2012 2 0
Martis, JohnJohn Martis 22 Ekim 1960 22 Ekim 1960 1 0
Mathers, DavidDavid Mathers 25 Mayıs 1954 25 Mayıs 1954 1 0
Maxwell, WilliamWilliam Maxwell 02 Nisan 1898 02 Nisan 1898 1 0
McAdam, J.J. McAdam 27 Mart 1880 27 Mart 1880 1 1
McAllister, BrianBrian McAllister 27 Mayıs 1997 08 Haziran 1997 3 0
McAllister, JamieJamie McAllister 30 May 2004 30 May 2004 1 0
McArthur, DanielDaniel McArthur 30 Mart 1895 18 Mart 1899 3 0
McAtee, AndrewAndrew McAtee 03 Mart 1913 03 Mart 1913 1 0
McAulay, J.J. McAulay 26 Ocak 1884 26 Ocak 1884 1 0
McAuley, BobBob McAuley 19 Eylül 1931 31 Ekim 1931 2 0
McBain, EdwardEdward McBain 24 Mart 1894 24 Mart 1894 1 0
McBain, NeilNeil McBain 08 Nisan 1922 16 Şubat 1924 3 0
McBride, JoeJoe McBride 22 Ekim 1966 16 Kasım 1966 2 0
McCall, ArchieArchie McCall 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 0
McCallum, NeilNeil McCallum 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 1
McCartney, WilliamWilliam McCartney 01 Mart 1902 01 Mart 1902 1 0
McClory, AllanAllan McClory 30 Ekim 1926 21 Kasım 1934 3 0
McCloy, PeterPeter McCloy 12 Mayıs 1973 30 Haziran 1973 4 0
McCloy, PhilPhil McCloy 12 Nisan 1924 04 Nisan 1925 2 0
McColl, WilliamWilliam McColl 23 Mart 1895 23 Mart 1895 1 0
McCombie, AndyAndy McCombie 09 Mart 1903 01 Nisan 1905 4 0
McCorkindale, JohnJohn McCorkindale 21 Mart 1891 21 Mart 1891 1 0
McCormick, RobertRobert McCormick 10 Nisan 1886 10 Nisan 1886 1 1
McCrae, DavidDavid McCrae 26 Mayıs 1929 01 Haziran 1929 2 0
McCreadie, AndrewAndrew McCreadie 18 Mart 1893 07 Nisan 1894 2 0
McDonald, JohnJohn McDonald 27 Mart 1886 27 Mart 1886 1 0
McDonald, JoeJoe McDonald 08 Ekim 1955 09 Kasım 1955 2 0
McDougall, JimmyJimmy McDougall 16 Mayıs 1931 20 Mayıs 1931 2 0
McDougall, JockJock McDougall 27 Şubat 1926 27 Şubat 1926 1 0
McEveley, JamesJames McEveley 22 Ağustos 2007 26 Mart 2008 3 0
McFarlane, RobertRobert McFarlane 21 Mart 1896 21 Mart 1896 1 0
McGarr, ErnieErnie McGarr 21 Eylül 1969 05 Kasım 1969 2 0
McGeoch, AlexanderAlexander McGeoch 04 Mart 1876 05 Mart 1877 4 0
McGhee, JamesJames McGhee 10 Nisan 1886 10 Nisan 1886 1 0
McGhee, MarkMark McGhee 12 Haziran 1983 26 Mayıs 1984 4 2
McGregor, JohnJohn McGregor 03 Mart 1877 13 Mart 1880 4 1
McGrory, JackieJackie McGrory 21 Ekim 1964 18 Haziran 1966 3 0
McGuire, WilliamWilliam McGuire 12 Mart 1881 14 Mart 1881 2 0
McGurk, FrancisFrancis McGurk 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
McHardy, HughHugh McHardy 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 0
McInally, TommyTommy McInally 27 Şubat 1926 30 Ekim 1926 2 0
McInnes, DerekDerek McInnes 21 Ağustos 2002 20 Kasım 2002 2 0
McInnes, ThomasThomas McInnes 09 Mart 1889 09 Mart 1889 1 1
McIntosh, WilliamWilliam McIntosh 18 Mart 1905 18 Mart 1905 1 0
McIntyre, AndrewAndrew McIntyre 02 Mart 1878 11 Mart 1882 2 0
McIntyre, HughHugh McIntyre 27 Mart 1880 27 Mart 1880 1 0
McIntyre, JamesJames McIntyre 29 Mart 1884 29 Mart 1884 1 0
McKay, BobbyBobby McKay 29 Ekim 1927 29 Ekim 1927 1 0
McKay, JohnJohn McKay 16 Şubat 1924 16 Şubat 1924 1 0
McKean, BobbyBobby McKean 07 Nisan 1976 07 Nisan 1976 1 0
McKenzie, DuncanDuncan McKenzie 10 Kasım 1937 10 Kasım 1937 1 0
McKeown, ThomasThomas McKeown 09 Mart 1889 05 Nisan 1890 2 0
McKie, JamesJames McKie 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 2
McKillop, TomTom McKillop 21 Mayıs 1938 21 Mayıs 1938 1 0
McKinlay, DonaldDonald McKinlay 04 Şubat 1922 04 Mart 1922 2 0
McKinnon, RobRob McKinnon 17 Kasım 1993 07 Haziran 1995 3 0
McKinnon, WilliamWilliam McKinnon 10 Mart 1883 29 Mart 1884 4 0
McLaren, AndyAndy McLaren 12 Nisan 1947 12 Kasım 1947 4 4
McLaren, AndyAndy McLaren 25 Nisan 2001 25 Nisan 2001 1 0
McLaren, JamesJames McLaren 10 Mart 1888 05 Nisan 1890 3 1
McLean, AdamAdam McLean 31 Ekim 1925 02 Nisan 1927 4 1
McLean, DavidDavid McLean 23 Mart 1912 23 Mart 1912 1 0
McLean, DuncanDuncan McLean 21 Mart 1896 27 Mart 1897 2 0
McLean, GeorgeGeorge McLean 30 Mayıs 1968 30 Mayıs 1968 1 0
McLeod, DonaldDonald McLeod 18 Mart 1905 07 Nisan 1906 4 0
McLeod, WilliamWilliam McLeod 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 0
McLintock, AlexAlex McLintock 06 Mart 1875 13 Mart 1880 3 0
McLuckie, JimmyJimmy McLuckie 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
McMenemy, JohnJohn McMenemy 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
McMillan, JamesJames McMillan 20 Mart 1897 20 Mart 1897 1 0
McMillan, ThomasThomas McMillan 09 Şubat 1887 09 Şubat 1887 1 0
McNab, AlexAlex McNab 26 Şubat 1921 09 Nisan 1921 2 0
McNab, JockJock McNab 17 Mart 1923 17 Mart 1923 1 0
McNab, SandySandy McNab 9 Mayıs 1937 15 Nisan 1939 2 0
McNamee, DavidDavid McNamee 27 May 2004 13 May 2006 4 0
McNaughton, KevinKevin McNaughton 17 Nisan 2002 30 May 2008 4 0
McNeil, MosesMoses McNeil 25 Mart 1876 13 Mart 1880 2 0
McPherson, DavidDavid McPherson 19 Mart 1892 19 Mart 1892 1 0
McPherson, JohnJohn McPherson 06 Mart 1875 06 Mart 1875 1 0
McPherson, JohnJohn McPherson 04 Nisan 1891 04 Nisan 1891 1 0
McPherson, RobertRobert McPherson 11 Mart 1882 11 Mart 1882 1 1
McQueen, MattMatt McQueen 22 Mart 1890 21 Mart 1891 2 0
McRorie, DanielDaniel McRorie 25 Ekim 1930 25 Ekim 1930 1 0
McSpadyen, AlecAlec McSpadyen 07 Aralık 1938 15 Nisan 1939 2 0
McSwegan, GaryGary McSwegan 05 Ekim 1999 09 Ekim 1999 2 1
McTavish, JohnJohn McTavish 19 Mart 1910 19 Mart 1910 1 0
McWattie, GeorgeGeorge McWattie 23 Şubat 1901 02 Mart 1901 2 0
Meehan, PeterPeter Meehan 28 Mart 1896 28 Mart 1896 1 0
Menzies, AlexAlex Menzies 07 Nisan 1906 07 Nisan 1906 1 0
Mercer, RobertRobert Mercer 02 Mart 1912 15 Mart 1913 2 0
Middleton, RobertRobert Middleton 22 Şubat 1930 22 Şubat 1930 1 0
Millar, JimmyJimmy Millar 03 Nisan 1897 02 Nisan 1898 3 2
Millar, JimmyJimmy Millar 8 Mayıs 1963 09 Haziran 1963 2 0
Miller, ArchieArchie Miller 09 Kasım 1938 09 Kasım 1938 1 0
Miller, CharlieCharlie Miller 25 Nisan 2001 25 Nisan 2001 1 0
Miller, LeeLee Miller 13 May 2006 10 Ekim 2009 3 0
Miller, PeterPeter Miller 11 Mart 1882 12 Mart 1883 3 0
Miller, TomTom Miller 10 Nisan 1920 09 Nisan 1921 3 2
Miller, WilliamWilliam Miller 04 Mart 1876 04 Mart 1876 1 0
Mills, WilliamWilliam Mills 05 Ekim 1935 02 Aralık 1936 3 0
Milne, JohnJohn Milne 09 Nisan 1938 15 Nisan 1939 2 0
Mitchell, BobbyBobby Mitchell 12 Mayıs 1951 16 Mayıs 1951 2 1
Mitchell, JamesJames Mitchell 14 Mart 1908 19 Mart 1910 3 0
Mochan, NeilNeil Mochan 19 Mayıs 1954 19 Haziran 1954 3 0
Moir, WillieWillie Moir 15 Nisan 1950 15 Nisan 1950 1 0
Morgan, HughHugh Morgan 19 Mart 1898 08 Nisan 1899 2 0
Morris, HenryHenry Morris 01 Ekim 1949 01 Ekim 1949 1 3
Morrison, TomTom Morrison 02 Nisan 1927 02 Nisan 1927 1 0
Morton, HughHugh Morton 01 Haziran 1929 04 Haziran 1929 2 0
Muir, WillieWillie Muir 16 Mart 1907 16 Mart 1907 1 0
Mulgrew, CharlieCharlie Mulgrew 29 Şubat 2012 29 Şubat 2012 1 0
Mulhall, GeorgeGeorge Mulhall 03 Ekim 1959 12 Ekim 1963 3 1
Munro, AlexAlex Munro 31 Ekim 1936 21 Mayıs 1938 3 1
Munro, NeilNeil Munro 10 Mart 1888 13 Nisan 1889 2 2
Murdoch, JohnJohn Murdoch 21 Şubat 1931 21 Şubat 1931 1 0
Murphy, FrankFrank Murphy 21 Mayıs 1938 21 Mayıs 1938 1 1
Murray, JohnJohn Murray 23 Mart 1895 23 Mart 1895 1 0
Murray, JohnJohn Murray 22 Mart 1890 22 Mart 1890 1 0
Murray, PatrickPatrick Murray 28 Mart 1896 20 Mart 1897 2 1
Murray, SteveSteve Murray 10 Kasım 1971 10 Kasım 1971 1 0
Murty, GraemeGraeme Murty 18 Şubat 2004 17 Ekim 2007 4 0
Mutch, GeorgeGeorge Mutch 09 Nisan 1938 09 Nisan 1938 1 0
Neil, RobertRobert Neil 21 Mart 1896 03 Şubat 1900 2 2
Neilson, RobbieRobbie Neilson 11 Ekim 2006 11 Ekim 2006 1 0
Nellies, PeterPeter Nellies 15 Mart 1913 28 Şubat 1914 2 0
Nelson, JamesJames Nelson 14 Şubat 1925 18 Mayıs 1930 4 0
Niblo, TommyTommy Niblo 09 Nisan 1904 09 Nisan 1904 1 0
Nicholson, BarryBarry Nicholson 25 Nisan 2001 17 Kasım 2004 3 0
Nisbet, JamesJames Nisbet 26 Mayıs 1929 04 Haziran 1929 3 2
Niven, James B.James B. Niven 14 Mart 1885 14 Mart 1885 1 0
O'Donnell, PhilPhil O'Donnell 08 Eylül 1993 08 Eylül 1993 1 0
Ogilvie, DuncanDuncan Ogilvie 29 Kasım 1933 29 Kasım 1933 1 0
O'Neil, JohnJohn O'Neil 25 Nisan 2001 25 Nisan 2001 1 0
O'Rourke, FrankFrank O'Rourke 16 Mart 1907 16 Mart 1907 1 1
Orr, JamesJames Orr 26 Mart 1892 26 Mart 1892 1 0
Orr, RonaldRonald Orr 3 Mayıs 1902 09 Nisan 1904 4 1
Orr, TommyTommy Orr 06 Ekim 1951 14 Kasım 1951 2 1
Orr, WillieWillie Orr 03 Mart 1900 12 Mart 1904 3 0
Orrock, BobbyBobby Orrock 03 Mart 1913 03 Mart 1913 1 0
Oswald, JamesJames Oswald 13 Nisan 1889 20 Mart 1897 3 1
Parlane, RobertRobert Parlane 23 Mart 1878 07 Nisan 1879 3 0
Paterson, GeorgeGeorge Paterson 08 Ekim 1938 08 Ekim 1938 1 0
Paterson, JimJim Paterson 16 Mayıs 1931 24 Mayıs 1931 3 0
Paterson, JohnJohn Paterson 10 Nisan 1920 10 Nisan 1920 1 0
Paton, AndyAndy Paton 25 Mayıs 1952 30 Mayıs 1952 2 0
Paton, DanielDaniel Paton 21 Mart 1896 21 Mart 1896 1 1
Paton, RobertRobert Paton 05 Nisan 1879 07 Nisan 1879 2 0
Patrick, JohnJohn Patrick 20 Mart 1897 03 Nisan 1897 2 0
Paul, HaroldHarold Paul 01 Mart 1909 03 Nisan 1909 3 2
Paul, WilliamWilliam Paul 10 Mart 1888 22 Mart 1890 3 5
Paul, WilliamWilliam Paul 28 Mart 1891 28 Mart 1891 1 0
Pearson, TommyTommy Pearson 12 Nisan 1947 18 Mayıs 1947 2 0
Penman, AndyAndy Penman 11 Mayıs 1966 11 Mayıs 1966 1 0
Phillips, JamesJames Phillips 03 Mart 1877 23 Mart 1878 3 0
Plenderleith, JackieJackie Plenderleith 09 Kasım 1960 09 Kasım 1960 1 0
Porteous, WilliamWilliam Porteous 21 Mart 1903 21 Mart 1903 1 0
Pringle, CharlieCharlie Pringle 12 Şubat 1921 12 Şubat 1921 1 0
Pursell, PeterPeter Pursell 28 Şubat 1914 28 Şubat 1914 1 0
Quinn, PatPat Quinn 15 Nisan 1961 2 Mayıs 1962 4 1
Rae, JamesJames Rae 15 Nisan 1889 29 Mart 1890 2 0
Raeside, JamesJames Raeside 03 Mart 1906 03 Mart 1906 1 0
Rankin, GilbertGilbert Rankin 29 Mart 1890 04 Nisan 1891 2 2
Rankin, BobbyBobby Rankin 26 Mayıs 1929 04 Haziran 1929 3 2
Reid, JimmyJimmy Reid 28 Şubat 1914 01 Mart 1924 3 0
Reid, BobbyBobby Reid 10 Kasım 1937 09 Nisan 1938 2 0
Renny-Tailyour, HenryHenry Renny-Tailyour 08 Mart 1873 08 Mart 1873 1 1
Rhind, AlexanderAlexander Rhind 30 Kasım 1872 30 Kasım 1872 1 0
Rhodes, JordanJordan Rhodes 11 Kasım 2011 11 Kasım 2011 1 0
Richmond, AndrewAndrew Richmond 03 Mart 1906 03 Mart 1906 1 0
Richmond, JamesJames Richmond 03 Mart 1877 25 Mart 1882 3 1
Riordan, DerekDerek Riordan 17 Ağustos 2005 14 Kasım 2009 3 0
Ritchie, ArchieArchie Ritchie 21 Mart 1891 21 Mart 1891 1 0
Ritchie, BillyBilly Ritchie 2 Mayıs 1962 2 Mayıs 1962 1 0
Ritchie, HarryHarry Ritchie 17 Mart 1923 25 Şubat 1928 2 0
Ritchie, JohnJohn Ritchie 20 Mart 1897 20 Mart 1897 1 1
Robb, WillieWillie Robb 31 Ekim 1925 29 Ekim 1927 2 0
Robertson, DavidDavid Robertson 19 Şubat 1992 23 Mart 1994 3 0
Robertson, GeorgeGeorge Robertson 05 Mart 1910 05 Nisan 1913 4 0
Robertson, GeorgeGeorge Robertson 08 Aralık 1937 08 Aralık 1937 1 0
Robertson, HughHugh Robertson 29 Kasım 1961 29 Kasım 1961 1 0
Robertson, JimmyJimmy Robertson 16 Mayıs 1931 20 Mayıs 1931 2 0
Robertson, JimmyJimmy Robertson 03 Ekim 1964 03 Ekim 1964 1 0
Robertson, PeterPeter Robertson 21 Mart 1903 21 Mart 1903 1 0
Robertson, ScottScott Robertson 19 Kasım 2008 11 Ağustos 2010 2 0
Robertson, ThomasThomas Robertson 09 Mart 1889 19 Mart 1892 4 0
Robertson, TomTom Robertson 26 Mart 1898 26 Mart 1898 1 1
Robertson, WilliamWilliam Robertson 19 Mart 1887 21 Mart 1887 2 1
Robinson, BobbyBobby Robinson 27 Mart 1974 01 Haziran 1975 4 0
Rougvie, DougDoug Rougvie 13 Aralık 1983 13 Aralık 1983 1 0
Rowan, ArchieArchie Rowan 13 Mart 1880 25 Mart 1882 2 0
Russell, JohnJohn Russell 29 Mart 1890 29 Mart 1890 1 0
Russell, WillieWillie Russell 16 Şubat 1924 04 Nisan 1925 2 0
Rutherford, EddieEddie Rutherford 23 Mayıs 1948 23 Mayıs 1948 1 0
Saunders, StevenSteven Saunders 16 Kasım 2010 16 Kasım 2010 1 0
Sawers, WilliamWilliam Sawers 23 Mart 1895 23 Mart 1895 1 0
Scarff, PeterPeter Scarff 21 Şubat 1931 21 Şubat 1931 1 0
Schaedler, ErichErich Schaedler 27 Mart 1974 27 Mart 1974 1 0
Scott, JimJim Scott 11 Mayıs 1966 11 Mayıs 1966 1 0
Scott, JockyJocky Scott 09 Haziran 1971 14 Haziran 1971 2 0
Scott, MatthewMatthew Scott 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 0
Scott, RobertRobert Scott 31 Mart 1894 31 Mart 1894 1 0
Semple, WilliamWilliam Semple 10 Nisan 1886 10 Nisan 1886 1 0
Shaw, FrancisFrancis Shaw 15 Mart 1884 29 Mart 1884 2 1
Shaw, JockJock Shaw 12 Nisan 1947 04 Ekim 1947 4 0
Shearer, BobbyBobby Shearer 15 Nisan 1961 14 Mayıs 1961 4 0
Simpson, JamesJames Simpson 23 Mart 1895 06 Nisan 1895 3 0
Simpson, NeilNeil Simpson 24 Mayıs 1983 21 Mayıs 1988 4 0
Sinclair, GeorgeGeorge Sinclair 19 Mart 1910 16 Mart 1912 3 0
Sinclair, JackieJackie Sinclair 18 Haziran 1966 18 Haziran 1966 1 0
Skene, LeslieLeslie Skene 12 Mart 1904 12 Mart 1904 1 0
Sloan, ThomasThomas Sloan 12 Mart 1904 12 Mart 1904 1 0
Smith, DaveDave Smith 11 Mayıs 1966 30 Mayıs 1968 2 0
Smith, EricEric Smith 27 Mayıs 1959 03 Haziran 1959 2 0
Smith, HenryHenry Smith 17 Şubat 1988 20 Mayıs 1992 3 0
Smith, JamesJames Smith 30 Kasım 1872 30 Kasım 1872 1 0
Smith, JamieJamie Smith 12 Şubat 2003 30 Nisan 2003 2 0
Smith, JimmyJimmy Smith 20 Ekim 1934 10 Kasım 1937 2 1
Smith, JimmyJimmy Smith 30 Mayıs 1968 14 Mayıs 1974 4 0
Smith, JohnJohn Smith 12 Nisan 1924 12 Nisan 1924 1 0
Smith, RobertRobert Smith 30 Kasım 1872 08 Mart 1873 2 0
Smith, TomTom Smith 14 Nisan 1934 09 Nisan 1938 2 0
Somers, PeterPeter Somers 18 Mart 1905 01 Mart 1909 4 0
Somers, WilliamWilliam Somers 05 Nisan 1879 27 Mart 1880 3 0
Sommerville, GeorgeGeorge Sommerville 27 Mart 1886 27 Mart 1886 1 1
Speedie, FinlayFinlay Speedie 09 Mart 1903 04 Nisan 1903 3 2
Speirs, JimmyJimmy Speirs 07 Mart 1908 07 Mart 1908 1 0
Stark, JamesJames Stark 15 Mart 1909 03 Nisan 1909 2 0
Steele, DavidDavid Steele 03 Mart 1923 14 Nisan 1923 3 0
Stephen, JimmyJimmy Stephen 19 Ekim 1946 12 Kasım 1947 2 0
Stewart, AllanAllan Stewart 24 Mart 1888 15 Nisan 1889 2 1
Stewart, AndrewAndrew Stewart 24 Mart 1894 24 Mart 1894 1 0
Stewart, DavidDavid Stewart 07 Eylül 1977 07 Eylül 1977 1 0
Stewart, DavidDavid Stewart 18 Mart 1893 27 Mart 1897 3 0
Stewart, DuncanDuncan Stewart 24 Mart 1888 24 Mart 1888 1 0
Stewart, GeorgeGeorge Stewart 03 Mart 1906 06 Nisan 1907 4 0
Stewart, JimJim Stewart 15 Haziran 1977 25 Ekim 1978 2 0
Stewart, MichaelMichael Stewart 17 Nisan 2002 20 Ağustos 2008 4 0
Stewart, WilliamWilliam Stewart 26 Mart 1898 03 Mart 1900 2 1
Storrier, DavidDavid Storrier 18 Mart 1899 08 Nisan 1899 3 0
Summers, WillieWillie Summers 17 Nisan 1926 17 Nisan 1926 1 0
Symon, ScotScot Symon 07 Aralık 1938 07 Aralık 1938 1 0
Tait, TommyTommy Tait 06 Mart 1911 06 Mart 1911 1 0
Taylor, JohnJohn Taylor 26 Mart 1892 30 Mart 1895 4 1
Taylor, WillieWillie Taylor 02 Nisan 1892 02 Nisan 1892 1 0
Telfer, PaulPaul Telfer 29 Mart 2000 29 Mart 2000 1 0
Telfer, WillieWillie Telfer 04 Kasım 1953 04 Kasım 1953 1 0
Telfer, WillieWillie Telfer 17 Eylül 1932 16 Eylül 1933 2 0
Thomson, AlecAlec Thomson 17 Nisan 1926 26 Ekim 1932 3 0
Thomson, AlexanderAlexander Thomson 15 Mart 1909 15 Mart 1909 1 1
Thomson, AndrewAndrew Thomson 20 Mart 1886 20 Mart 1886 1 0
Thomson, AndrewAndrew Thomson 15 Nisan 1889 15 Nisan 1889 1 0
Thomson, Charlie M.Charlie M. Thomson 15 Mayıs 1937 15 Mayıs 1937 1 0
Thomson, DavidDavid Thomson 26 Şubat 1920 26 Şubat 1920 1 0
Thomson, JamesJames Thomson 30 Kasım 1872 07 Mart 1874 3 0
Thomson, JockJock Thomson 26 Ekim 1932 26 Ekim 1932 1 0
Thomson, JohnJohn Thomson 18 Mayıs 1930 28 Mart 1931 4 0
Thomson, KevinKevin Thomson 20 Ağustos 2008 11 Ağustos 2010 3 0
Thomson, RobertRobert Thomson 31 Ekim 1931 31 Ekim 1931 1 1
Thomson, RobertRobert Thomson 02 Nisan 1927 02 Nisan 1927 1 0
Thomson, SamSam Thomson 26 Ocak 1884 29 Mart 1884 2 0
Thomson, WilliamWilliam Thomson 26 Mart 1892 26 Mart 1898 4 1
Thomson, WilliamWilliam Thomson 21 Mart 1896 21 Mart 1896 1 0
Toner, WillieWillie Toner 18 Ekim 1958 05 Kasım 1958 2 0
Townsley, TomTom Townsley 31 Ekim 1925 31 Ekim 1925 1 0
Turner, ThomasThomas Turner 29 Mart 1884 29 Mart 1884 1 0
Turner, WilliamWilliam Turner 14 Mart 1885 20 Mart 1886 2 1
Urquhart, DuncanDuncan Urquhart 04 Ekim 1933 04 Ekim 1933 1 0
Venters, AlexAlex Venters 16 Eylül 1933 15 Nisan 1939 3 0
Wales, HughHugh Wales 26 Ekim 1932 26 Ekim 1932 1 0
Walker, AndyAndy Walker 17 Mayıs 1988 12 Ekim 1994 3 0
Walker, FrankFrank Walker 04 Şubat 1922 04 Şubat 1922 1 0
Walker, GeorgeGeorge Walker 18 Mayıs 1930 24 Mayıs 1931 4 0
Walker, JimmyJimmy Walker 23 Ocak 1946 23 Ocak 1946 1 0
Walker, NickyNicky Walker 24 Mart 1993 26 Mayıs 1996 2 0
Walker, WilliamWilliam Walker 15 Mart 1909 19 Mart 1910 2 0
Wallace, IanIan Wallace 22 Şubat 1978 19 Mayıs 1979 3 1
Wallace, RossRoss Wallace 10 Ekim 2009 10 Ekim 2009 1 0
Wardhaugh, JimmyJimmy Wardhaugh 08 Aralık 1954 07 Kasım 1956 2 0
Watson, AndrewAndrew Watson 12 Mart 1881 11 Mart 1882 3 0
Watson, JimmyJimmy Watson 04 Ekim 1947 03 Ekim 1953 2 0
Watson, JamesJames Watson 23 Mart 1878 23 Mart 1878 1 1
Watson, PhilPhil Watson 29 Kasım 1933 29 Kasım 1933 1 0
Watson, BobbyBobby Watson 14 Haziran 1971 14 Haziran 1971 1 0
Watson, WilliamWilliam Watson 19 Mart 1898 19 Mart 1898 1 0
Watt, FrancisFrancis Watt 09 Mart 1889 04 Nisan 1891 4 3
Watt, WilliamWilliam Watt 19 Şubat 1887 19 Şubat 1887 1 1
Waugh, WilliamWilliam Waugh 08 Aralık 1937 08 Aralık 1937 1 0
Weir, JerryJerry Weir 30 Kasım 1872 23 Mart 1878 4 2
Weir, JohnJohn Weir 19 Şubat 1887 19 Şubat 1887 1 0
White, JockJock White 04 Şubat 1922 03 Mart 1923 2 0
White, WalterWalter White 06 Nisan 1907 04 Nisan 1908 2 0
Whitelaw, AndrewAndrew Whitelaw 19 Şubat 1887 22 Mart 1890 2 0
Williams, GarethGareth Williams 17 Nisan 2002 20 Kasım 2002 4 0
Wilson, AlexAlex Wilson 25 Mayıs 1954 25 Mayıs 1954 1 0
Wilson, BobBob Wilson 13 Ekim 1971 01 Aralık 1971 2 0
Wilson, DavidDavid Wilson 05 Nisan 1913 05 Nisan 1913 1 0
Wilson, DavidDavid Wilson 03 Şubat 1900 03 Şubat 1900 1 2
Wilson, LaltyLalty Wilson 22 Mart 1890 26 Mart 1904 4 1
Wilson, JamesJames Wilson 10 Mart 1888 04 Nisan 1891 4 0
Wilson, MarkMark Wilson 09 Şubat 2011 09 Şubat 2011 1 0
Wilson, PaulPaul Wilson 05 Şubat 1975 05 Şubat 1975 1 0
Wilson, PeterPeter Wilson 27 Şubat 1926 01 Nisan 1933 4 0
Winters, RobbieRobbie Winters 28 Nisan 1999 28 Nisan 1999 1 0
Wiseman, WilliamWilliam Wiseman 30 Ekim 1926 22 Şubat 1930 2 0
Wood, GeorgeGeorge Wood 22 Mayıs 1979 28 Nisan 1982 4 0
Wotherspoon, DavidDavid Wotherspoon 30 Kasım 1872 08 Mart 1873 2 0
Wright, KeithKeith Wright 19 Şubat 1992 19 Şubat 1992 1 0
Wright, StephenStephen Wright 24 Mart 1993 19 Mayıs 1993 2 0
Wright, TommyTommy Wright 18 Ekim 1952 18 Nisan 1953 3 0
Wylie, TomTom Wylie 29 Mart 1890 29 Mart 1890 1 1
Yeats, RonRon Yeats 03 Ekim 1964 07 Aralık 1965 2 0
Yorston, BennyBenny Yorston 21 Şubat 1931 21 Şubat 1931 1 0
Yorston, HenryHenry Yorston 16 Ekim 1954 16 Ekim 1954 1 0
Young, AlexAlex Young 01 Nisan 1905 04 Mart 1907 2 0
Young, JamesJames Young 17 Mart 1906 17 Mart 1906 1 0

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Warren Cummings'in durumu ile ilgili bir anlaşmazlık var. Onun sahaya çıkdığı tek maç bir var. Bu Hong Kong XI takımına karşı olan maç idi. Ama bu maç tam bir uluslararası maç olarak İskoçya Futbol Federasyonu tarafından tanınsa da, FIFA tarafından tanınmamıştır

KaynakçaDüzenle