İskoçya millî futbol takımı futbolcuları listesi

Vikimedya liste maddesi

İskoçya millî futbol takımı futbolcuları listesi, İskoçya Futbol Federasyonu kayıtlarına göre İskoçya millî futbol takımında oynayan futbolcuların listesidir. Listede, 30 Kasım 1872 tarihinde İngiltere'ye karşı oynanan ilk maçtan 29 Şubat 2012'ye kadar 20 ve daha fazla maçta forma giymiş tüm futbolcular yer almıştır. Oyuncular maç sayına göre listelenmiştir.

Futbolcuların listesiDüzenle

Anahtar kelimeler
* Millî takımda hala aktifdir
Maç Katılımlar
WC FIFA Dünya Kupası'nda
EC Avrupa Futbol Şampiyonası'nda
Pos Positions
GK Kaleci
DF Defans
MF Orta saha
FW Forvet
Oyuncu Pozisyon Maç Gol İlk maçı Son maçı WC EC Diğer roller
Dalglish, KennyKenny Dalglish[1] FW 102 30 1971 1986 1974
1978
1982
Kaptan
Leighton, JimJim Leighton[2] GK 91 0 1982 1998 1982
1986
1990
1998
1996 Kaptan
Alex McLeish[3] DF 77 0 1980 1993 1982
1986
1990
Kaptan
Manager
Paul McStay[4] MF 76 9 1983 1997 1986
1990
1992 Kaptan
Boyd, TomTom Boyd[5] DF 72 1 1990 2001 1998 1992
1996
Kaptan
Weir, DavidDavid Weir[6] DF 69 1 1998 2010 1998
Kaptan
Dailly, ChristianChristian Dailly[7] DF 67 6 1997 2008 1998
Kaptan
Miller, WillieWillie Miller[8] DF 65 1 1975 1989 1982
1986
Kaptan
Danny McGrain[9] DF 62 0 1973 1982 1974
1982
Kaptan
Gough, RichardRichard Gough[10] DF 61 6 1983 1993 1986
1990
1992 Kaptan
Ally McCoist[11] FW 61 19 1985 1998 1990 1992
1996
Kaptan
Miller, KennyKenny Miller*[12] FW 59 16 2001 2012
Kaptan
Collins, JohnJohn Collins[13] MF 58 12 1988 1999 1990
1998
1996
Fletcher, DarrenDarren Fletcher*[14] MF 58 5 2003 2011
Kaptan
Aitken, RoyRoy Aitken[15] MF 57 1 1979 1991 1986
1990
Kaptan
Gary McAllister[16] MF 57 5 1990 1999 1990 1992
1996
Kaptan
Law, DenisDenis Law[17] FW 55 30 1958 1974 1974
Kaptan
Malpas, MauriceMaurice Malpas[18] DF 55 0 1984 1992 1986
1990
1992 Kaptan
Bremner, BillyBilly Bremner[19] MF 54 3 1965 1975 1974
Kaptan
Souness, GraemeGraeme Souness[20] MF 54 4 1974 1986 1978
1982
1986
Kaptan
Gallacher, KevinKevin Gallacher[21] FW 53 9 1988 2001 1998 1992
1996
Kaptan
Rough, AlanAlan Rough[22] GK 53 0 1976 1986 1978
1982
1986
Young, GeorgeGeorge Young[23] DF 53 0 1946 1957
Kaptan
Jordan, JoeJoe Jordan[24] FW 52 11 1973 1982 1974
1978
1982
Hendry, ColinColin Hendry[25] DF 51 3 1993 2001 1998 1996 Kaptan
Hartford, AsaAsa Hartford[26] MF 50 5 1972 1982 1978
1982
Kaptan
Strachan, GordonGordon Strachan[27] MF 50 5 1980 1992 1982
1986
Kaptan
Evans, BobbyBobby Evans[28] DF 48 0 1948 1960 1954
1958
Kaptan
James McFadden[29] FW 48 15 2002 2010
Caldwell, GaryGary Caldwell*[30] DF 47 2 2002 2012
Kaptan
Burley, CraigCraig Burley[31] MF 46 3 1995 2003 1998 1996 Kaptan
Naysmith, GaryGary Naysmith[32] DF 46 1 2000 2009
Ferguson, BarryBarry Ferguson[33] MF 45 3 1998 2009
Kaptan
Greig, JohnJohn Greig[34] DF 44 3 1964 1975
Kaptan
Durie, GordonGordon Durie[35] FW 43 7 1987 1998 1990
1998
1992
1996
Gemmill, ArchieArchie Gemmill[36] MF 43 8 1971 1981 1978
Kaptan
Goram, AndyAndy Goram[37] GK 43 0 1985 1998 1986
1990
1992
1996
Alexander, GrahamGraham Alexander[38] DF 40 0 2002 2009
Caldow, EricEric Caldow[39] DF 40 4 1957 1963 1958
Kaptan
Gordon, CraigCraig Gordon*[40] GK 40 0 2003 2010
Lambert, PaulPaul Lambert[41] MF 40 1 1995 2003 1998
Kaptan
Stuart McCall[42] MF 40 1 1990 1998 1990 1992
1996
Stewart McKimmie[43] DF 40 1 1989 1996 1990 1992
1996
Jardine, SandySandy Jardine[44] DF 38 1 1970 1979 1974
1978
Kaptan
Johnston, MoMo Johnston[45] FW 38 14 1984 1991 1990
Reilly, LawrieLawrie Reilly[46] FW 38 22 1948 1957
Calderwood, ColinColin Calderwood[47] DF 36 1 1995 1999 1998 1996
Donachie, WillieWillie Donachie[48] DF 35 0 1972 1978 1974
1978
Narey, DavidDavid Narey[49] DF 35 1 1977 1988 1982
1986
Baxter, JimJim Baxter[50] MF 34 3 1960 1967
Kaptan
Buchan, MartinMartin Buchan[51] DF 34 0 1972 1978 1974
1978
Kaptan
Jackie McNamara[52] DF 33 0 1998 2005 1998
Kaptan
Gray, FrankFrank Gray[53] DF 32 1 1976 1983 1982
Pressley, StevenSteven Pressley[54] DF 32 0 2000 2006
Kaptan
Collins, BobbyBobby Collins[55] MF 31 10 1950 1965 1958
Morton, AlanAlan Morton[56] FW 31 5 1920 1932
Kaptan
Brian McClair[57] FW 30 2 1986 1993
1992
Gordon McQueen[58] DF 30 5 1974 1981 1974
1978
Kaptan
Steel, BillyBilly Steel[59] FW 30 12 1947 1953
Henderson, WillieWillie Henderson[60] FW 29 5 1962 1971
Liddell, BillyBilly Liddell[61] FW 29 8 1942 1955
Billy McKinlay[62] MF 29 4 1993 1998 1998 1996
Billy McNeill[63] DF 29 3 1961 1972
Kaptan
Walker, BobbyBobby Walker[64] FW 29 8 1900 1913
Wark, JohnJohn Wark[65] MF 29 7 1979 1984 1982
Brown, BillBill Brown[66] GK 28 0 1958 1965 1958
Cameron, ColinColin Cameron[67] MF 28 2 1999 2004
Jackson, DarrenDarren Jackson[68] FW 28 4 1995 1998 1998 1996
Ronnie McKinnon[69] DF 28 1 1965 1971
Nevin, PatPat Nevin[70] FW 28 5 1986 1996
1992
Robertson, John NeilsonJohn Neilson Robertson[71] MF 28 8 1978 1983 1978
1982
Sullivan, NeilNeil Sullivan[72] GK 28 0 1997 2003 1998
Archibald, SteveSteve Archibald[73] FW 27 4 1980 1986 1982
1986
Brown, ScottScott Brown*[74] MF 27 2 2005 2011
Hay, DavidDavid Hay[75] MF 27 0 1970 1974 1974
Kaptan
Dave McPherson[76] DF 27 0 1989 1993 1990 1992
Nicol, SteveSteve Nicol[77] DF 27 0 1984 1991 1986
Bett, JimJim Bett[78] MF 26 1 1982 1990 1986
1990
Dodds, BillyBilly Dodds[79] FW 26 7 1996 2001
Gemmill, ScotScot Gemmill[80] MF 26 1 1995 2002 1998 1996
Hansen, AlanAlan Hansen[81] DF 26 0 1979 1987 1982
Hutchison, DonDon Hutchison[82] FW 26 6 1999 2003
Neil McCann[83] MF 26 3 1998 2005
Stephen McManus*[84] DF 26 2 2006 2010
Kaptan
Cowan, JimmyJimmy Cowan[85] GK 25 0 1948 1952
Cox, SammySammy Cox[86] DF 25 0 1948 1954
Kaptan
Crawford, StephenStephen Crawford[87] FW 25 4 1995 2004
Docherty, TommyTommy Docherty[88] DF 25 1 1951 1959 1954
1958
Kaptan
Manager
Hartley, PaulPaul Hartley[89] MF 25 1 2005 2010
Hamilton, AlexAlex Hamilton[90] DF 24 0 1961 1965
Macari, LouLou Macari[91] MF 24 5 1972 1978 1978
Alan McLaren[92] DF 24 0 1992 1995
1992
Rioch, BruceBruce Rioch[93] MF 24 6 1975 1978 1978
Kaptan
Woodburn, WillieWillie Woodburn[94] DF 24 0 1947 1952
Kaptan
Younger, TommyTommy Younger[95] GK 24 0 1955 1958 1958
Kaptan
Anderson, AndyAndy Anderson[96] DF 23 0 1933 1938
Kaptan
Hutton, AlanAlan Hutton*[97] DF 23 0 2007 2011
Johnstone, JimmyJimmy Johnstone[98] FW 23 2 1964 1974 1974
Eddie McCreadie[99] DF 23 0 1965 1969
Webster, AndyAndy Webster[100] DF 23 1 2003 2010
Booth, ScottScott Booth[101] FW 22 6 1993 2001 1998 1996
Cooper, DavieDavie Cooper[102] FW 22 6 1979 1990 1986
Forsyth, TomTom Forsyth[103] DF 22 0 1971 1978 1978
Kaptan
Gilzean, AlanAlan Gilzean[104] FW 22 12 1963 1971
Johnston, WillieWillie Johnston[105] FW 22 2 1965 1978 1978
Dave Mackay[106] MF 22 4 1957 1965 1958
Kaptan
Tosh McKinlay[107] DF 22 0 1995 1998 1998 1996
White, JohnJohn White[108] FW 22 3 1959 1964
Wilson, DavieDavie Wilson[109] FW 22 10 1960 1965
St. John, IanIan St. John[110] FW 21 9 1959 1965
Lorimer, PeterPeter Lorimer[111] FW 21 4 1969 1975 1974
Morgan, WillieWillie Morgan[112] FW 21 1 1967 1974 1974
Stein, ColinColin Stein[113] FW 21 9 1968 1973
Thomson, CharlieCharlie Thomson[114] DF 21 4 1904 1914
Kaptan
Walker, TommyTommy Walker[115] FW 21 9 1934 1946
Burns, KennyKenny Burns[116] DF 20 1 1974 1981 1978
Cowie, DougDoug Cowie[117] DF 20 0 1953 1958 1954
1958
Durrant, IanIan Durrant[118] MF 20 0 1987 2000
Gallacher, HughieHughie Gallacher[119] FW 20 23 1924 1935
Gray, AndyAndy Gray[120] FW 20 7 1975 1985
McGregor, AllanAllan McGregor*[121] GK 20 0 2007 2012
MacLeod, MurdoMurdo MacLeod[122] MF 20 1 1985 1991 1990
Morrison, JamesJames Morrison*[123] MF 20 1 2008 2012
Nicholas, CharlieCharlie Nicholas[124] FW 20 5 1983 1989 1986
Smith, AlexAlex Smith[125] FW 20 6 1898 1911
Sturrock, PaulPaul Sturrock[126] FW 20 3 1981 1987 1982
1986

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Kenny Dalglish". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  2. ^ "Jim Leighton". Scottish Football Association. 2 Haziran 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  3. ^ "Alex McLeish". Scottish Football Association. 8 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  4. ^ "Paul McStay". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  5. ^ "Thomas Boyd". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  6. ^ "David Weir". Scottish Football Association. 4 Aralık 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  7. ^ "Christian Dailly". Scottish Football Association. 12 Aralık 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  8. ^ "Willie Miller". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  9. ^ "Danny McGrain". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  10. ^ "Richard Gough". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  11. ^ "Ally McCoist". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  12. ^ "Kenny Miller". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  13. ^ "John Collins". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  14. ^ "Darren Fletcher". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  15. ^ "Roy Aitken". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  16. ^ "Gary McAllister". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  17. ^ "Denis Law". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  18. ^ "Maurice Malpas". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  19. ^ "Billy Bremner". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  20. ^ "Graeme Souness". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  21. ^ "Kevin Gallacher". Scottish Football Association. 6 Mayıs 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  22. ^ "Alan Rough". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  23. ^ "George Young". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  24. ^ "Joe Jordan". Scottish Football Association. 12 Ocak 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  25. ^ "Colin Hendry". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  26. ^ "Asa Hartford". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  27. ^ "Gordon Strachan". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  28. ^ "Bobby Evans". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  29. ^ "James McFadden". Scottish Football Association. 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  30. ^ "Gary Caldwell". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  31. ^ "Craig Burley". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  32. ^ "Gary Naysmith". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  33. ^ "Barry Ferguson". Scottish Football Association. 13 Şubat 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  34. ^ "John Greig". Scottish Football Association. 1 Mart 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  35. ^ "Gordon Durie". Scottish Football Association. 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  36. ^ "Archie Gemmill". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  37. ^ "Andy Goram". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  38. ^ "Graham Alexander". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  39. ^ "Eric Caldow". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  40. ^ "Craig Gordon". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  41. ^ "Paul Lambert". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  42. ^ "Stuart McCall". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  43. ^ "Stewart McKimmie". Scottish Football Association. 13 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  44. ^ "Sandy Jardine". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  45. ^ "Mo Johnston". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  46. ^ "Lawrie Reilly". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  47. ^ "Colin Calderwood". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  48. ^ "Willie Donachie". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  49. ^ "Dave Narey". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  50. ^ "Jim Baxter". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  51. ^ "Martin Buchan". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  52. ^ "Jackie McNamara". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  53. ^ "Frank Gray". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  54. ^ "Steven Pressley". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  55. ^ "Bobby Collins". Scottish Football Association. 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  56. ^ "Alan Morton". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  57. ^ "Brian McClair". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  58. ^ "Gordon McQueen". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  59. ^ "Billy Steel". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  60. ^ "Willie Henderson". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  61. ^ "Billy Liddell". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  62. ^ "Billy McKinlay". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  63. ^ "Billy McNeill". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  64. ^ "Robert Walker". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  65. ^ "John Wark". Scottish Football Association. 10 Ekim 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  66. ^ "Bill Brown". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  67. ^ "Colin Cameron". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  68. ^ "Darren Jackson". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  69. ^ "Ronnie McKinnon". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  70. ^ "Pat Nevin". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  71. ^ "John N Robertson". Scottish Football Association. 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  72. ^ "Neil Sullivan". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  73. ^ "Steve Archibald". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  74. ^ "Scott Brown". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2010. 
  75. ^ "David Hay". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  76. ^ "Dave McPherson". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  77. ^ "Steve Nicol". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  78. ^ "Jim Bett". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  79. ^ "Billy Dodds". Scottish Football Association. 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  80. ^ "Scot Gemmill". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  81. ^ "Alan Hansen". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  82. ^ "Don Hutchison". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  83. ^ "Neil McCann". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  84. ^ "Stephen McManus". Scottish Football Association. 9 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Eylül 2009. 
  85. ^ "Jimmy Cowan". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  86. ^ "Sammy Cox". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  87. ^ "Stephen Crawford". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  88. ^ "Tommy Docherty". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  89. ^ "Paul Hartley". Scottish Football Association. 8 Ocak 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  90. ^ "Alex Hamilton". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  91. ^ "Lou Macari". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  92. ^ "Alan McLaren". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  93. ^ "Bruce Rioch". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  94. ^ "Willie Woodburn". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  95. ^ "Tommy Younger". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  96. ^ "Andrew Anderson". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  97. ^ "Alan Hutton - A Squad". Scottish Football Association. 9 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2011. 
  98. ^ "Jimmy Johnstone". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  99. ^ "Eddie McCreadie". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  100. ^ "Andy Webster". Scottish Football Association. 20 Şubat 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  101. ^ "Scott Booth". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  102. ^ "Davie Cooper". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  103. ^ "Tom Forsyth". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  104. ^ "Alan Gilzean". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  105. ^ "Willie Johnston". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  106. ^ "Dave Mackay". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  107. ^ "Tosh McKinlay". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  108. ^ "John White". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  109. ^ "Davie Wilson". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  110. ^ "Ian St John". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  111. ^ "Peter Lorimer". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  112. ^ "Willie Morgan". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  113. ^ "Colin Stein". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  114. ^ "Charles Thomson". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  115. ^ "Thomas Walker". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  116. ^ "Kenny Burns". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  117. ^ "Doug Cowie". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  118. ^ "Ian Durrant". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  119. ^ "Hugh Gallacher". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  120. ^ "Andy Gray". Scottish Football Association. 11 Şubat 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  121. ^ "Allan McGregor". Scottish Football Association. 9 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2012. 
  122. ^ "Murdo MacLeod". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  123. ^ "James Morrison". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 29 Şubat 2012. 
  124. ^ "Charlie Nicholas". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  125. ^ "Alex Smith". Scottish Football Association. 30 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 
  126. ^ "Paul Sturrock". Scottish Football Association. Erişim tarihi: 3 Mart 2009. 

Dış bağlantılarDüzenle