İpek Özkök

Türk oyuncu ve manken

İpek Özkök (d. 19 Temmuz 1982, İstanbul), Türk oyuncu ve manken.

İpek Özkök
Doğum19 Temmuz 1982 (41 yaşında)
İstanbul, Türkiye
MeslekOyuncu, manken
Etkin yıllar2004-2015

Hayatı ve kariyeri değiştir

19 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğan İpek Özkök, Sakarya Üniversitesi Seramik Bölümü mezunudur. Üniversitede okurken 2003 senesinde modelliğe başladı ve ardından birçok reklam filmi ve dizide rol aldı. İpek Özkök, Lig TV'de yayınlanan Derin Futbol'da Hıncal Uluç'la birlikte sunuculuk yapmıştır. Gece Gündüz dizisinde oynamış, Kanal 1'de "Magazin 1" adlı programı sunmuştur. 2005 yılında atv'de yayımlanan "a Magazin" adlı programı sunmuştur.[1][2][3][4][5]

Filmografisi değiştir

Yıl Yapım Rol Tür Kanal Notlar
2013-2014 Huzur Sokağı Hacer Dizi atv
2009 Aşk Bir Hayal Nevin 1 ve 2. sezon
2008 Gece Gündüz Alev Kanal D
Çıngıraklı Top Semra Sinema filmi -
Aman Annem Görmesin Ebru Dizi atv
2007 Yalan Dünya Filiz Kanal 7
Son Tercih Nil Show TV
Kurtlar Vadisi Pusu Gönül
2005 Güz Yangını Naz
Beyaz Gelincik Filiz atv
2004 Camdan Pabuçlar
Kaynak:[6][7][8][9]

Kaynakça değiştir

  1. ^ ERÇİN, Haber: Eda İMİK Fotoğraf: Haydar (7 Haz 2008). "Erkek olmayı çok isterdim". www.hurriyet.com.tr. 
  2. ^ "'Gerçek Holywood aslında burası'". Yeniasır. 7 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  3. ^ "Sinemada sınırım yok ama dizide açılıp saçılmam". www.hurriyet.com.tr. 18 Tem 2008. 
  4. ^ "İpek". Sabah. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "Oyuncu İpek Özkök dünya evine girdi". aksam.com.tr. 12 Eyl 2015. 
  6. ^ "İpek Özkök | SinemaTürk". www.sinematurk.com. 
  7. ^ "İpek Özkök Filmleri - Sinemalar.com - Sinemalar.com -". www.sinemalar.com. 2 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  8. ^ "Ipek Özkök | Actress". IMDb. 3 Eylül 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  9. ^ "İpek Özkök oynadığı dizi filmler - Diziler.com". www.diziler.com. 

Dış bağlantılar değiştir