İlhan Şen

Türk oyuncu

İlhan Şen (d. 19 Aralık 1987, Bulgaristan), Türk oyuncudur. 2021 yılında başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almaktadır.[1][2][3]

İlhan Şen
Doğum 19 Aralık 1987 (1987-12-19) (33 yaşında)
Bulgaristan
Milliyet Türk
Eğitim Yıldız Teknik Üniversitesi (İnşaat Mühendisi)
Meslek Oyuncu

FilmografisiDüzenle

Televizyon
Yıl Proje Rol Notlar Kanal
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Şehzade Alâaddin Yardımcı oyuncu Kanal D
2018 Şahin Tepesi Mete Yardımcı oyuncu ATV
2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ferman Façalı Yardımcı oyuncu ATV
2020 Ramo Neco Yardımcı oyuncu Show TV
2021 Seni Çok Bekledim Erol Eren Yardımcı oyuncu Star TV
2021- Aşk Mantık İntikam Ozan Korfalı Başrol oyuncu FOX
Film
Yıl Proje Rol Notlar
2020 Biz Böyleyiz Erkek model Yardımcı oyuncu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "İlhan Şen kimdir? İlhan Şen kaç yaşında?". Habertürk. 18 Haziran 2021. 19 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2021. 
  2. ^ "İlhan Şen kimdir? İlhan Şen nereli ve kaç yaşında?". Sözcü. 5 Şubat 2019. 5 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2021. 
  3. ^ "İlhan Şen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu İlhan Şen yaşı ve hayatı!". Sabah. 28 Haziran 2021. 9 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle